Waarom vloerisolatie?

Maximaliseer uw wooncomfort en verlaag uw energierekening met vloerisolatie.

Als ervaren specialisten in vloerisolatie begrijpen wij dat een goed geïsoleerde vloer essentieel is voor een comfortabel en energiezuinig huis. Altuntas Isolatie biedt hoogwaardige vloerisolatieoplossingen voor diverse toepassingen. Ontdek waarom onze klanten kiezen voor onze expertise.

Wat Wij Bieden:

Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap.

 • Deskundig Advies: Ons team voorziet u van deskundig advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.
 • Professionele Uitvoering: Van materiaalkeuze tot de daadwerkelijke installatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering met oog voor detail.
 • Energiebesparing: Ervaar directe energiebesparing en een aangename temperatuur in uw woning met onze efficiënte vloerisolatie.
 • Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij vakmanschap dat staat als een huis.

 • Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen en de nieuwste technieken voor duurzame resultaten.

 • Profiteer van onze marktconforme tarieven en merk het verschil in uw investering.

500k

m2 per jaar

Tackerplaten

Wat zijn tackerplaten?

Tackerplaten zijn solide isolatiepanelen die dienen als stevige basis voor het aanbrengen van vloerbedekking, en bieden optimale warmte-isolatie.

Bij Altuntas Isolatie integreren we tackerplaten als essentieel onderdeel van ons isolatiewerk. Deze solide isolatiepanelen fungeren als een duurzame basis voor vloerisolatie, waarbij ze een uitstekende warmte-isolatie bieden. Door tackerplaten toe te passen, zorgen we voor een stevige ondergrond voor vloerbedekking en optimaliseren we de thermische efficiëntie van de ruimte. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie komt tot uiting in het gebruik van deze hoogwaardige tackerplaten, waardoor we duurzame isolatieoplossingen leveren die voldoen aan de hoogste standaarden.

 • Onze tackerplaten garanderen een solide fundering, waardoor we een duurzame isolatie realiseren die jarenlang betrouwbare prestaties levert.

 • Met tackerplaten als integraal onderdeel van ons isolatiewerk, bereiken we een efficiënte warmte-isolatie die bijdraagt aan een energiezuinige leefomgeving.

 • Altuntas Isolatie onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige tackerplaten, wat resulteert in isolatieoplossingen met een optimale balans tussen stabiliteit en thermische efficiëntie.

Product Datasheets – Tackerplaten

Download hier de product datasheets van onze tackerplaten

Premium isolatiediensten

EPS/PIR

Breng jouw vloerproject naar nieuwe hoogten met onze hoogwaardige EPS- en PIR-platen, inclusief professionele arbeidsdiensten voor een naadloze installatie. Of je nu kiest voor EPS-100, EPS-150, EPS-200 of PIR-platen, wij bieden de perfecte oplossing voor jouw isolatiebehoeften.

Onze EPS- en PIR-platen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en bieden een scala aan voordelen:

 • Uitstekende isolatie: Of je nu op zoek bent naar een standaard isolatieoplossing met EPS-100, of naar een premium isolatie met PIR-platen, onze producten bieden uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Hierdoor blijft jouw ruimte comfortabel, energiezuinig en beschermd tegen temperatuurfluctuaties.

 • Veelzijdigheid: Onze EPS- en PIR-platen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder vloerisolatie, wandisolatie en dakisolatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of commerciële projecten, onze platen passen zich aan jouw specifieke behoeften aan.

 • Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren: Dankzij hun lichtgewicht ontwerp zijn onze EPS- en PIR-platen gemakkelijk te hanteren en te installeren. Met onze professionele arbeidsdiensten zorgen we voor een vlekkeloze installatie, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

 • Duurzaamheid: Onze EPS- en PIR-platen zijn duurzaam en bestand tegen vocht, schimmel en veroudering. Hierdoor bieden ze langdurige prestaties en blijven ze hun isolatiewaarde behouden gedurende de levensduur van jouw gebouw.

Kies voor de ultieme isolatieoplossing met onze EPS- en PIR-platen, ondersteund door professionele arbeidsdiensten voor een moeiteloze installatie. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons je helpen bij het realiseren van een comfortabele, energiezuinige en duurzame leefomgeving

Complete Isolatie-oplossingen

Dampremmende Folie

Betreed een wereld van complete isolatieoplossingen met onze hoogwaardige dampremmende folie, inclusief professionele arbeidsdiensten voor een vlekkeloze installatie. Of je nu kiest voor onze stevige PE-folie van 200 micron of onze veelzijdige PE 3-300 folie, wij bieden de perfecte combinatie van productkwaliteit en deskundige arbeid om vochtproblemen in jouw gebouw effectief te bestrijden.

Waarom onze dampremmende folie de beste keuze is:

 • Ultieme vochtbestendigheid: Onze folie is ontworpen om vochttransport te voorkomen en biedt een betrouwbare barrière tegen condensatie, vocht en schimmelvorming. Dit resulteert in drogere en gezondere binnenruimtes, waarbij de structurele integriteit van jouw gebouw behouden blijft.

 • Flexibel in gebruik: Of het nu gaat om vloeren, wanden of daken, onze dampremmende folie is geschikt voor diverse toepassingen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt om jouw isolatiebehoeften effectief aan te pakken.

 • Duurzaamheid gegarandeerd: Onze folie is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen scheuren, doorboringen en slijtage. Dit waarborgt een langdurige bescherming van jouw gebouw tegen vochtgerelateerde problemen, wat resulteert in een duurzamere en onderhoudsarme constructie.

 • Professionele installatie: Ons ervaren team staat klaar om de dampremmende folie professioneel te installeren, met aandacht voor detail en vakmanschap. Door onze arbeidsdiensten te gebruiken, ben je verzekerd van een nauwkeurige en efficiënte installatie, waardoor de prestaties van de folie worden gemaximaliseerd.

Kies voor de complete isolatieoplossing met onze dampremmende folie en laat ons team van experts jouw project naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van een gezondere en duurzamere leefomgeving.

Contact

Laten we samenwerken!

Neem vandaag nog contact op over uw project.

Ontdek waarom Altuntas Isolatie al bijna drie decennia de maatstaf is in vloerisolatie.