Over ons

Altuntas Isolatie B.V. is een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het het aanbrengen van alle typen vloerisolatie. Daarnaast leveren en monteren wij ook isolatiemateriaal zoals folie, randstrook, plakband en perlit. Ook voor schuurwerkzaamheden t.b.v. het aanbrengen van alle soorten bedekkingen staat Altuntas Isolatie B.V. altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring bieden wij 100% vakmanschap en zijn wij altijd servicegericht.

Onze lieden werken vakkundig en laten de werkplaats altijd naar behoren achter. Tevens werken wij uitsluitend met het beste materiaal, de beste gereedschappen en zijn wij ten alle tijden op de hoogte van de allernieuwste technieken.

Op deze manier staan wij al sinds 1995 garant voor de hoogste kwaliteit als het gaat om het isoleren en schuren van vloeren. Met ons team isoleren wij op jaarbasis ca. 800.000 m2 en schuren wij meer dan 500.000 m2. Daarnaast stellen wij onze medewerkers ook ter beschikking voor andere projecten. Wij lenen VCA-gecertificeerd personeel uit voor werkzaamheden als het leggen van Anhydriet gietvloeren, zandcementvloeren en het schuren van dekvloeren.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.