Waarom Dekvloeren?

Ontdek de perfecte afwerking met onze hoogwaardige dekvloeren voor een solide basis in elk project.

Als experts op het gebied van dekvloeren biedt Altuntas Isolatie duurzame oplossingen voor een sterke en effen basis. Verken de voordelen van dekvloeren en waarom klanten kiezen voor onze betrouwbare expertise.

Betrouwbare dekvloeren voor een professionele afwerking.

 • Perfecte Afwerking: Kies voor onze dekvloeren en geniet van een perfecte afwerking die voldoet aan de hoogste normen.
 • Duurzaamheid en Sterkte: Onze dekvloeren bieden duurzaamheid en sterkte, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen.
 • Veelzijdigheid: Van woningen tot commerciële ruimtes – onze dekvloeren passen zich aan elke omgeving aan.
 • 25+ Jaar Ervaring: Vertrouw op onze uitgebreide ervaring in het leveren van hoogwaardige dekvloeren.

 • Topkwaliteit Materialen: Onze dekvloeren worden vervaardigd met de beste materialen voor een langdurige prestatie.

 • Servicegericht Team: Ons team staat garant voor servicegericht vakmanschap en laat uw project altijd naar wens achter.

Anhydriet Vloeren

Een nieuwe standaard in vloerperfectie.

Verwelkom een nieuwe standaard van vloerperfectie met onze premium anhydriet dekvloer, een verfijnde keuze die elke ruimte verheft naar een niveau van ongeëvenaarde kwaliteit.

Naast zijn bewonderenswaardige vlakheid en stabiliteit, biedt onze anhydriet dekvloer een scala aan voordelen die hem tot een vooruitstrevende optie maken voor elk project. Laten we zowel de voordelen als enkele overwegingen eens nader bekijken:

 • Vlakheid en stabiliteit: Onze anhydriet dekvloer is gerenommeerd om zijn onberispelijk egale ondergrond, waardoor hij uitstekend geschikt is voor het vlekkeloos leggen van diverse vloerafwerkingen met een professionele uitstraling.

 • Uitmuntende warmtegeleiding: Met zijn voortreffelijke warmtegeleidende eigenschappen biedt onze anhydriet dekvloer een perfecte basis voor vloerverwarmingssystemen, waardoor een weldadig en gelijkmatig binnenklimaat ontstaat.

 • Weerstand tegen vocht: Onze dekvloer is van nature bestand tegen vocht en water, waardoor hij ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, waar duurzaamheid en waterbestendigheid van het grootste belang zijn.

Zandcement Vloeren

Duurzaam en slijtvast.

Overweeg zorgvuldig waarom onze zandcement dekvloer de juiste keuze is voor jouw project. Hier zijn enkele voordelen en overwegingen om in gedachten te houden:

 • Duurzaamheid: Zandcement dekvloeren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

 • Geschikt voor vloerverwarming: Dankzij de uitstekende warmtegeleiding van zandcement dekvloeren zijn ze perfect geschikt voor vloerverwarmingssystemen, wat resulteert in een efficiënte en comfortabele warmteverdelin

 • Vlakheid en stabiliteit: Onze zandcement dekvloer biedt een buitengewone mate van vlakheid en stabiliteit, waardoor het ideaal is voor het leggen van verschillende soorten vloerafwerkingen, zoals tegels, hout, laminaat of PVC.

 • Snelle installatie: Met ons ervaren team kunnen we de zandcement dekvloer snel en efficiënt installeren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij jouw bouw- of renovatieproject.

Egaliseren

Een naadloos gladde ondergrond.

Stap binnen in een wereld van vloerperfectionisme met onze uitgebreide egaliseerservice. Of het nu gaat om het voorbereiden van uw vloer voor tegels, laminaat, parket of tapijt, wij staan ​​klaar om uw ruimte te transformeren met een naadloos gladde ondergrond.

 • Ervaren vakmensen
  Ons team van ervaren vakmensen gebruikt geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om zelfs de meest oneffen oppervlakken te egaliseren. Met zorgvuldige precisie en aandacht voor detail zorgen wij voor een perfect vlakke basis, waardoor uw vloer niet alleen mooier oogt, maar ook duurzamer en gemakkelijker te onderhouden is.

 • Waarom kiezen voor onze egaliseerservice?
  Omdat we niet alleen streven naar esthetische perfectie, maar ook naar uw tevredenheid. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de beste aanpak en leveren resultaten die uw verwachtingen overtreffen.

 • Waarom wachten op een perfecte vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met onze professionele egaliseerservice.

Contact

Laten we samenwerken!

Neem vandaag nog contact op over uw project.

Ontdek waarom Altuntas Isolatie al bijna drie decennia de maatstaf is in dekvloeren.